Cum să-ţi ştergi definitiv contul de Facebook

Poate că ai dorit vreodată să-ţi ştergi contul de Facebook. Ai completat toate câmpurile cerute, însă contul tău era în continuare activ. Se pare că Facebook nu renuţă atât de uşor la tine.
Prima dată trebuie să completezi câteva câmpuri din meniul de configurare al contului: motivul pentru care renunţi la cont, dacă vrei să mai primeşti e-mail-uri de la Facebook, bifarea celei mai importante căsuţe - "Şterge-mi contul şi toate informaţiile pe care le-am făcut publice", apoi confirmarea.

Iniţial contul ţi se va dezactiva pentru două săptămâni. Cheia este ca în aceste două săptămâni să nu mai foloseşti absolut deloc serviciile Facebook.

Nu trebuie să te loghezi pe site, să interacţionezi cu prietenii tăi de pe Facebook şi nici măcar să apeşi butonul "Like".

Unul dintre administratorii Facebook-ului recomandă să ştergem adresa site-ului de socializare din "Istorie" şi din "Cookies" pentru a nu accesa linkul din greşeală.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

How to Earn Bing Rewards Quickly

How to make your own bootable OS X 10.11 El Capitan USB install drive

OS X El Capitan Download Available For Apple Inc. Mac Desktops Starting Wednesday