Postări

Se afișează postări din februarie 15, 2015

Nu instalaţi Windows 10 Technical Preview

Sfat din partea mea este să nu vă instalaţi Windows 10 pe laptop. Cel puţin Windows 10 Technical Preview. Aşteptaţi să apară o variantă mai stabilă şi mai rapidă.
Am instalat Windows 10 Technical Preview şi acum mă face să renunţ la el. De ce? Pentru că e foarte, foarte greoi. Stau 3-4 minute să caut în “Search” Photoshop-ul, Paint-ul etc. Se blochează, îşi revine, iar se blochează şi îţi vine să dai cu el de pereţi dar păcat că nu e palpabil Windows-ul. De câte ori am zis că revin la Windows 7 Ultimate dar momentan lenea este mare. Până într-o zi când voi exploda si voi revenii la windows 7!
Deci dragilor nu faceţi prostia de a instala Windows 10 Technical Preview. Mai devreme sau mai târziu veţi regreta. În afară de noua combinaţie de design dintre Windows 7 şi Windows 8 nu veţi găsi nimic special, ba mai mult vă consumaţi energia enervându-vă.
Dacă nu vă deranjează faptul că acesta este un sistem în continuă schimbare și nu doriți să ratați cele mai recente noutăți, continuați să il T…