Postări

Se afișează postări din septembrie 6, 2015

Poți avea Windows 10 legal și gratuit chiar dacă acum folosești o versiune pirat

Când cei de la Microsoft au anunțat că Windows 10 va fi un sistem de operare gratuit, toată lumea a fost circumspectă și șocată. Între timp, termenii și condițiile și-au făcut apariția și am aflat că nu chiar toată lumea dispune de posibilitatea de a instala Windows 10 fără bani.


Windows 10 va fi, într-adevăr, gratuit, dar numai pentru persoanele care întrunesc câteva cerințe, Mai exact, persoanele care utilizează acum Windows 7 sau Windows 8 pe PC-urilor lor și care au licențe pentru aceste sisteme vor primi actualizarea pe data de 29 iulie.


Cei care au rămas pe Windows XP sau Windows Vista sau folosesc versiuni piratate, indiferent de ediție, nu vor putea trece la 10 decât dacă scot din buzunar de la 200 de dolari în sus. Acum există, totuși, o portiță și pentru cei care au piratat până acum, au rămas pe sisteme de operare vechi sau folosesc Linux.


Potrivit unei postări pe blogul oficial Microsoft, toate persoanele înscrise în programul Microsoft Insider, care oferă acces la versiunea …

Cum Să Instalezi Windows 10 Pe PC

Imagine
Cum Să Instalezi Windows 10 Pe PC Pas Cu Pas

Odată ce avem pregătit stick-ul USB Bootabil cu Windows 10, putem continua să instalăm sistemul de operare direct pe laptop-ul sau unitatea de calculator. Atenție, nu sunt responsabil dacă în urma acestui proces îți vei pierde datele. Am specificat la începutul acestui articol, că acest tutorial „Cum Să Instalezi Windows 10 Pe PC” este destinat instalării clean, fără date pe HDD (harddisk) sau pe o unitate sau laptop cu un sistem de operare deja existent.

Odată lămurită această situație, putem continua să instalăm sistemul de operareWindows 10 pe laptop sau calculator.

1. Introducem stick-ul USB în unul din porturile USB disponibile și aprindem unitatea sau laptop-ul, apăsând fie F12, fie F10 (apelând meniul de „Boot Choice”). Dacă nu merge, intrați în Bios (apăsând tasta F2 sau Del) și setăm „Enable” opțiunea „Boot Menu Option”. Odată rezolvată partea aceasta va apărea interfața de instalare a sistemului de operare Windows 10. Nu avem nimic …