sâmbătă, 22 august 2009

Cele mai bune programe pentru inscripţionat CD/DVD

Download CHIP.eu a realizat o listă a celor mai eficiente 10 programe pentru inscripţionarea de CD-uri şi DVD-uri pe care le puteţi descărca gratuit de mai jos.

CDBurner XP Pro: DOWNLOAD

Program gratuit pentru incsripţionarea CD-urilor / DVD-urilor. CDBurnerXP este o aplicație gratuită pentru inscripționarea CD-urilor și DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray și HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripționa și crea fișiere imagine ISO și posedă o interfață în mai multe limbi. Oricine îl poate utiliza în mod gratuit.

ImgBurn: DOWNLOAD

Cu freeware-ul ImgBurn puteţi crea toate tipurile de fişiere-imagine pe CD sau DVD (AM, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IBQ, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI, UDI) cu doar trei click-uri de mouse.

InfraRecorder: DOWNLOAD

InfraRecorder este o aplicaţie gratuită pentru scrierea CD-urilor/DVD-urilor. Uşor de folosit, cu o multitudine de funcţii, permite ştergerea discurilor rewritable, înregistrarea de date, fişiere audio, a imaginilor şi copierea discurilor.

FinalBurner: DOWNLOAD

FinalBurner este o alternativă freeware puternică la aplicaţiile de burning comerciale precum Nero sau WinOnCD. FinalBurner este oferit cu un ripper integrat şi permite conversia între formatele MP3 şi WAV.

Burn4Free: DOWNLOAD

Burn4Free este capabil să inscripţioneze date şi fişiere audio pe CD-uri şi DVD-uri, dintr-o multitudine de fişiere, chiar şi compilaţii Winamp. Copierea unui DVD sau a unui CD necesită doar câteva clickuri în interfaţa prietenoasă, care poate fi personalizată după nevoile fiecăruia.

DeepBurner: DOWNLOAD

DeepBurner este un burner gratuit şi este o alternativă reală la programele comerciale. În plus faţă de CD-urile şi DVD-urile cu date, acest program poate crea de asemenea CD-uri şi DVD-uri cu muzică şi fotografii.

DVDstyler: DOWNLOAD

DVDstyler vă permite crearea propriilor meniuri DVD pentru propriile creaţii pe DVD. Puteţi să trageţi pur şi simplu materialele video în fereastra cu aplicaţia şi puteţi aduce în fundal imagini pentru ecranul de meniu. După adăugare textului, butoanelor şi setarea capitolelor, obţineţi un DVD interactiv, la calitate profesională.

Nero CD-DVD Speed: DOWNLOAD

Nero CD-DVD Speed este un program gratuit şi simplu care testează următoarele benchmark-uri pentru unitatea CD - DVD: rata de transfer, timpul de acces, utilizarea procesorului şi calitatea DAE.

WavePad: DOWNLOAD

WavePad este o aplicaţie de editare audio, pentru a îmbunătăţi calitatea audio înainte de a crea CD-uri audio. Permite lucrul cu mai o serie largă de surse audio precum înregistrări de voce şi coloane sonore, precum şi editarea lor prin copierea unor secţiuni de înregistrări şi adăugarea de efecte pentru a le modifica sonoritatea.

Nero Info Tool: DOWNLOAD

O altă unealtă pentru a vă asigura că beneficiaţi de o aplicaţie completă de inscripţionare, Nero Info Tool vă oferă un rezumat al tuturor unităţilor optice, al soft-urilor de inscripţionare instalate şi al discurilor aflate la momentul respectiv în computer.

Sursa: CHIP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu