joi, 10 septembrie 2009

Femeile si gandirea barbatilor

Discuţiile cu femeile drăguţe îi transformă pe bărbaţi în persoane ciudate şi bâlbâite
Gandirea Barbatilor
“Discuţiile cu femeile drăguţe îi transformă pe bărbaţi în persoane ciudate şi bâlbâite. Este concluzia oameniilor de ştiinţă, care confirmă că creierul bărbaţilor este grav afectat de prezenţa unei femei atrăgătoare.”
Este uimitor cum unii au nevoie de studii ca sa afle astfel de lucruri…Si totusi nu trebuie generalizat fenomenul.Din cate am remarcat,cu cat o femeie e mai atragatoare,cu atat am mai putine subiecte de discutat cu ea.Nu ca nu as vrea,dar cam cate poti sa spui despre nimic ? (nici asta nu trebuie generalizata)
“Un studiu recent arată că bărbaţii care petrec numai câteva minute în prezenţa unei femei care arată bine obţin rezultate mai slabe la testele ce măsoară activitatea cerebrală. Motivul? Bărbaţii folosesc la maxim puterea cognitivă în încercarea de a le impresiona pe femeile frumoase, astfel încât orice altă activitate efectuată simultan sau ulterior este grav afectată.”
Exista o explicatie si mai simpla . Lipsa activitatii cerebrale se datoreaza mai mult faptului ca in procesul de gandire se foloseste un cu totul alt cap. Are rost sa mai zic si care ? Aici chiar putem sa generalizam.Este un fenomen in continua crestere.Un trend la moda.Si asta poate pentru ca,oriunde ne-am uita,gasim cate ceva despre sex.Sexul este la moda.Sexul vinde.Din pacate,pentru unii,totul se rezuma la sex.Si de aici apar disperarea si lipsa activitatii cerebrale.

“Studiul a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea Radbound din Olanda. Rezultatele studiului, publicate în Journal of Experimental and Social Psychology, arată că bărbaţii sunt mai înceţi şi mai puţin precişi după ce au încercat să impresioneze o femeie. Cu cât atracţia a fost mai mare, cu atât scorul obţinut la teste a fost mai mic.

Şi femeile au fost supuse la aceleaşi teste, însă nu s-a observat nicio diferenţă înainte şi după discuţia cu bărbaţii.
Psihologii explică: bărbaţii sunt programaţi să gândească în termeni de transmitere a genelor, astfel încât sunt “concentraţi pe procesul de reproducere”. De aici deducem si care este “capul” folosit in gandire.(in caz ca nu ati avut succes mai devreme)

Sursa :www.realitatea.net

Noutati despre Cancer click AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu