luni, 16 noiembrie 2009

Invitatie google Wave


Google Wave – daca nu ati auzit de el pana acum, cu siguranta veti auzi in curand. Google Wave este o noua platforma prin care utilizatorii comunica cu cei dragi in timp real. Se presupune ca Google Wave inseamna sfarsitul metodelor conventionale de comunicare si chiar sfarsitul email-ului.

Instructiuni

1.Google Wave este o platforma care permite comunicarea in timp real. Este asemanator cu Facebook, insa Google Wave poate face mult mai multe.
Cu ajutorul lui poti include in convorbire imagini, rich-text, muzica, filme, harti etc. Poti include orice gadget iGoogle sau OpenSocial si acestea vor rula in Google Wave.
Google Wave permite comunicarea unui numar mai mare de utilizatori, fiecare avand posibilitatea de a adauga fisiere sau a modifica text. Poti adauga mereu oameni in conversatie si daca doresc pot chiar derula convorbirea pentru a afla despre ce este vorba. Este o optiune extraordinara care permite utilizatorilor sa afle toate detaliile discutiei.
Totul se intampla in timp real, asa ca poti vedea fiecare litera tastata de ceilalti.
2.Deci cum poti folosi Google Wave? Pana ca acesta sa iasa pe piata, poti obtine un cont Google Wave numai prin invitatie. Daca nu primesti o invitatie direct de la Google sau de la un prieten va trebui sa astepti pana la iesirea acestuia pe piata.
  Click aici pentru invitatie wave.google.com si poti astepta sa primesti in cazul in care mai sunt scoase cateva la bataie.
3.Poti folosi o gramada de optiuni prin intermediul Wave-urilor. Poti adauga fisiere si imagini direct de pe desktop prin tragerea lor in campul de text. Este mult mai usor decat sa atasezi documente la un email. Faptul ca o sedinta de chat poate fi mereu updatata este un lucru extraordinar.
Daca vrei sa colaborezi cu un grup de oameni sau studenti la un proiect, poti face acest lucru prin intermediul Google Wave. Orice utilizator poate adauga cuvinte, imagini, clipuri instant. Fiecare utilizator va putea corecta orice parte din proiect.
Daca ai un blog sau un site, Google Wave poate fi inclus pe acestea. Asta inseamna o interactiune mult mai buna cu potentialii clienti sau utilizatori, prieteni.
4.Google Wave ofera atatea posibilitati de comunicare, incat nu se stie ce poate face cu adevarat. Zilele de comunicare pe Twitter si Facebook sunt numarate.
Iata mai jos o prezentare google Wave:

Un comentariu: