joi, 17 februarie 2011

Amok DVD Burning

Se poate modifica prin intermediul numeroaselor skin-uri puse la dispozitie si este destul de intuitiv (un utilizator mai putin expert cred ca va pierde cateva minute pana intelege cum functioneaza). Oricum este foarte usor de folosit.
  Program de ars CD-uri sau DVD-uri care dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune din categoria celor gratuite.Il folosesc si eu... sunt multumit din moment ce suporta direct sau prin plug-in functiile cele importante de la burnerele comerciale printre care enumar: creare de CD audio, creare DVD video, VCD, SVCD, crearea si scrierea de imagini ISI, BIN, NRG si pe langa toate acestea este si portable (adica nu trebuie instalat).
Este un program lejer, de dimensiuni reduse si poate fi folosit si in scopuri comerciale.Eu personal nu am avut probleme cu acest program, dar unele persoane mi-au spus ca au intalnit probleme folosind acest program cu unitati optice produse de Plextor.Acum ramane la alegerea voastra sa admirati acest program sau sa ii dati o nota.
Pentru alte detalii accesati site-ul oficial. -->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu