vineri, 9 septembrie 2011

Cum se sterge un cont de Yahoo


Multe persoane cred ca nu se poate sterge un cont de Yahoo. Daca sunteti sigur ca doriti acest lucru, trebuie doar sa intrati pe https://edit.yahoo.com/config/delete_user, va logati pe contul respectiv, introduceti codul de securitate, si apasati pe butonul Terminate this account.
Din momentul in care confirmati cu click pe Yes, nu o sa va mai puteti loga pe acel cont, iar stergerea propriu zisa se va face in aproximativ 3 luni.
Atentie: dupa ce stergeti contul, pierdeti accesul la toate serviciile Yahoo! cum ar fi Mail, Address Book, Flickr, GeoCities, HotJobs, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu