joi, 17 ianuarie 2013

Dumitru Butilca

trainer autorizat TRX din România
Dumitru Butilca
După ce a lucrat timp de şapte ani într-un mediu competitiv internaţional în Europa şi nordul Africii, Dimi s-a alăturat echipei de la World Class Romania apoi, în doi ani, a devenit Consultant de fitness la World Clas Marriott,România. De-a lungul anilor el a continuat să se perfecţioneze în domeniul sportului primind următoarele certificări: Fitness Trainer ISSA – USA, Certificat EU Strength Training şi TRX GSTC (Group Suspention Training Course ) curs pe care l-a absolvit în Paris devenind primul trainer autorizat TRX din România. Având această pregătire el a putut implementa sistemul de training TRX în WorldClass Marriott şi a devenit primul instructor de cursuri TRX din România în singurul studio TRX din ţară. Prin proiectul său actual, Dimi crează o adevărată experienţă în aer liber practicată în aer proaspăt şi curat într-un mod relaxant, plăcut şi reconfortant pentru fiecare dintre participanţi.
A fost întotdeauna un perfecționist și țelul lui a fost și este să fie cel mai bun în ceea ce face. TRX i-a recunoscut meritele, dedicația și profesionalismul și astfel a devenit distribuitorul oficial al tuturor produselor TRX și primul TRX Senior Course Instructor din România.
Cursul TRX RTC este un curs de referință pentru antrenorii personali și pentru toți cei ce doresc să se perfecționeze în antrenamentul de tip funcțional. Acest curs este recomandat tuturor antrenorilor indiferent de experiența lor în fitness pentru că vă permite să fiți cu un pas înaintea tuturor, transformând sesiunile voastre de antrenament personal în sesiuni mai provocatoare și interesante.
TRX este un antrenament functional care foloseste exercitii simple, de forta, cu ajutorul carora iti lucrezi intregul corp. TRX iti va imbunatati doar dupa cateva sedinte conditia fizica generala. Asadar, vei avea mai multa forta, flexibilitate, echilibru si agilitate, datorita celor doua principii pe baza carora se desfasoara clasa.
Veți învăța cum să efectuați corect exercițiile fundamentale de antrenament suspendat, să corectați și îndrumați clienții în aceste exerciții precum și beneficiile și mușchii țintă ale acestor exerciții.
Ca la orice tip de antrenament sau orice tip de clasa, Dimi nu iti recomanda sa mergi nemancat, dar nu e bine sa treci totusi de la o masa copioasa direct in sala. Este recomandat sa ai o masa usoara, din care sa nu lipseasca proteinele, cu cel putin o ora si jumatate inaintea acestui antrenament. Cat despre apa, este indicat sa o consumi ori de cate ori simti nevoia in timpul antrenamentului, pentru ca exista riscul sa te deshidratezi. Ca la orice sport in sala, va trebui sa ai un echipament cat de cat in ordine. Trebuie sa porti pantofi speciali pentru sala, care sa nu alunece pe parchet si care sa nu iti puna in pericol gleznele. Iti trebuie o pereche de pantaloni pentru aerobic, nici prea largi, nici prea stramti si un tricou de bumbac care sa absoarba transpiratia si sa nu te incomodeze.
Daca ai un program aglomerat si vrei sa-ti injumatatesti timpul pe care il petreci la sala de sport, atunci ar fi bine sa te inscrii !
                                                 Motto lui personal este:
                                          Când nu mai ai visuri  ...  Visează
                                         Când nu mai crezi ... Antrenează-te
                                        Când nu mai ai picioare ... Fugi
                                       Când nu mai ai nimic ... dă Totul

BUTILCA DUMITRU, Fitness Advisor World Class JW Marriott The Grand
Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5, Bucuresti
Tel.: 021.403.09.00; 0746.523.988
Fax: 021.403.09.07
E-mail: dumitru.butilca@worldclass.ro
www.worldclass.ro
We create shapes!
Pentru prima data in tara noastra, World Class, liderul incontestabil pe piata de fitness din Romania, a organizat un eveniment de amploare, cu titlul original World Class International

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu