sâmbătă, 8 martie 2014

OneDrive

La 19 februarie 2014, Microsoft a relansat fostul SkyDrive sub denumirea OneDrive. Schimbarea vine după expirarea termenului de grație în care, confirm înțelegerii cu Sky, Microsoft trebuia să găsească un nou brand și să elimine SkyDrive din nomenclatorul propriu.

Vă veţi putea inregistra pur şi simplu logându-vă cu datele voastre pe:https://onedrive.live.com?invref=52b80e3389d85da1&invsrc=90

Reţineţi şi că toţi utilizatorii actuali de SkyDrive nu vor trebui să reinstaleze aplicaţia, ci va fi oferită o actualizare automată, în fundal. Printre noutăţile aduse de update se număra posibilitatea de a partaja şi vizualiza clipuri video la fel de uşor ca şi fotografiile, backup automat pentru camera roll pe Android şi editare în timp real şi în colaborare folosind soluţii OfficeInteresant de aflat este că nu avem de-a face doar cu un rebranding, ci și cu câteva elemente de noutate interesante pentru consumerul Windows.
Foarte concret avem următoarele schimbări funcționale:
Backup automat pentru fotografiile făcute pe Android. Inițial aceasta a fost o caracteristică Windows Phone, apoi a venit pe Windows 8, iar inainte a fost implementată pe SkyDrive pentru iPhone.
Partajare video. Acum fișierele video pot fi vizualizate și partajate la fel de ușor ca și fotografiile.
Transcodare video. Acum utilizatorii nu mai trebuie să se procupe de formatul video – totul funcționează din prima.
Suplimentar, dacă vă convingeți un prieten să folosească OneDrive, primiți 500 MB adiționali. Puteți convinge până la 10 prieteni și veți primi maxim 5 GB de spațiu adițional.
O altă modificare este aceea că de acum încolo spațiul suplimentar OneDrive comandat se poate plăti și lunar, nu doar anual.
De asemenea, utlizatorii care vor configura efectuarea automată de copii de siguranță pentru fotografii și clipuri video de pe un device cu aplicație OneDrive instalată pe orice platformă primesc 3 GB gratuit pe OneDrive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu