luni, 10 noiembrie 2014

Ce este Dropbox!Dropbox este un serviciu online gratuit

Dropbox este un serviciu online gratuit care ofera initial tuturor utilizatorilor sai 2 GB de spatiu online de stocare. In momentul in care un utilizator recomanda serviciile Dropbox prietenilor si cunoscutilor sai, pentru fiecare prieten care isi face cont folosind recomandarea lui, acesta (utilizatorul), primeste gratuit inca 250 MB.In concluzie, daca ai recomandat Dropbox prietenilor tai si 24 dintre ei si-au facut cont pe Dropbox, tu vei primi pe langa cei 2 GB initiali inca 14 GB (56 prieteni x 0.25 GB = 14 GB + 2 GB initiali = 16 GB ).

Dropbox este un serviciu online gratuit care ofera initial tuturor utilizatorilor sai 2 GB de spatiu online de stocare. In momentul in care un utilizator recomanda serviciile Dropbox prietenilor si cunoscutilor sai, pentru fiecare prieten care isi face cont folosind recomandarea lui, acesta (utilizatorul), primeste gratuit inca 250 MB.
Sincronizarea fisierelor cu Dropbox

Dropbox este un serviciu online gratuit care ofera initial tuturor utilizatorilor sai 2 GB
Pentru a putea sincroniza prin Internet fisiere intre doua calculatoare, instalam aplicatia desktop a Dropbox in ambele si ne logam folosind aceleasi date. In momentul in care in folderul Dropbox al unuia dintre aceste calculatoare salvam ceva, datele vor fi transmise spre Hard Disk-ul online si de acolo vor fi descarcate in celalalt calculator. In acest fel, in orice moment, dispunem de aceleasi fisiere in locatii diferite (in toate calculatoarele in care am instalat Drobpox, in folderul online, in orice telefon in care am instalat Dropbox, etc.).

Cum obtinem 16 GB de spatiu pentru sincronizare si backup

Dropbox este un serviciu online gratuit care ofera initial tuturor utilizatorilor sai 2 GB


Pentru a obtine pana la 16 GB de spatiu de forma gratuita, ne logam pe Dropbox apoi accesam dropbox.com/referrals. Aici vom obtine informatii detaliate referitoare la diversele modalitati prin care ne putem invita prietenii si cunoscutii sa foloseasca acest serviciu.
In momentul in care una dintre persoanele pe care le-ai invitat isi fac cont pe Dropbox si intaleaza aplicatia in calculator ori telefon, tu primesti 250 MB suplimentari si primesti atat prin email cat si prin aplicatia desktop o notificare care-ti indica alimentarea spatiului.
Mda, am ajuns la final asa ca mie nu imi mai ramane decat sa sper ca acest mic ghid v-a fost de ajutor si bineinteles sa va reamintesc faptul ca astept parerile referitor la acesta precum si alte servicii asemanatoare.
Va puteti inscrie aici:Dropbox

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu