joi, 18 decembrie 2014

Asus RT-AC87U

Merita Asus  RT-AC87U ?
Fara indoiala, este un router care acopera necesitatile oricarui utilizator. Niciodata de cand am acest router nu am vazut loaderul (semnul de incarcare) de pe youtube, chiar daca vizionez la calitate maxima.

este un router care acopera necesitatile

Singurele probleme au survenit atunci cand a cazut reteaua providerului, din fericire modemul 3G s-a conectat automat si nu am stat nici macar 2 minute fara net.
Asus 
RT-AC87U poate face fata oricarui mediu de lucru (la interior), indiferent cat de aglomerat este, are hardware care-l ajuta sa faca asta fara sa transpire.
este un router care acopera necesitatile

Unde alte routere si-au aratat limitele, Asus 
RT-AC87U a stralucit, gestionand latimea de banda si pachetele de date ca un campion.Dotat cu o antenă separată, cu nivel ridicat de achiziție a semnalului, pentru fiecare dintre cele patru emițătoare de semnal, acest router foarte puternic îți permite să te bucuri de adevărata performanță wireless multi-utilizator 4x4 MIMO (MU-MIMO), ce depășește cu mult soluțiile rivale și oferă o performanță de top pentru toate dispozitivele tale wireless, inclusiv cele ce funcționează pe vechile standarde Wi-Fi. Similar cu toate celelalte produse de rețelistică marca ASUS, te bucuri de cel mai bun suport și cea mai extinsă gamă de dispozitive compatibile, plus actualizări firmware gratuite pe viitor – astfel încât router-ul tău RT-AC87U va fi întotdeauna cel mai bun.
este un router care acopera necesitatile


În prima linie a tehnologiei
RT-AC87U nu doar conduce acest segment, ci îl domină de-a dreptul, oferind cea mai bună performantă din generatia curentă pentru toate notebook-urile, telefoanele inteligente si orice alt dispozitiv wireless.
este un router care acopera necesitatile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu