duminică, 28 decembrie 2014

Hobbitul Batalia celor 5 ostiri

                                             

Ultima parte a trilogiei în care a fost transformat romanul The Hobbit


Un film lansat la sfârşitul lunii decembrie 2014, „Hobbitul: Bătălia celor 5 oştiri” a avut peste 148.000 de spectatori si cifra este in crestere... în weekend-ul premierei a avut încasări de peste 869.000 de dolari. Acesta a înregistrat, astfel, o multiplă reuşită în box office-ul românesc: cel mai bun opening weekend din România din toate timpurile, cel mai bun opening weekend din 2014 şi cel mai bun opening weekend din seria „Hobbitul”.
Ultima parte a trilogiei în care a fost transformat romanul The Hobbit
Foto: trendymatter.com
Ultima parte a trilogiei în care a fost transformat romanul The Hobbit / Hobbitul de J.R.R. Tolkien a confirmat crescendoul pe care l-am simțit și la pelicula anterioară în ceea ce privește acțiunea, dar și ca experiență a filmului în total.


Bilbo, Thorin şi gnomii au reuşit să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor, dar vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna? Şi, în caz de izbândă, vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur?

Orci, lupi si alte hidosenii, cei mai numerosi de pe campul de batalie, infricosator de puternici, urati si excelent realizati CGI.

Un alt stol de vulturi, a cincea armata, apare abia la final, pentru ultimele “retusuri” mortale, care grabesc deznodamantul.

Elfii condusi de Thranduil, un fel de spartani cu plete, care au venit la munte sa se bata pentru diamantele albastre, dar se trezesc ca nu sunt chiar atat de nemuritori.

Mergeti sa vedeti “Hobbitul: batalia celor 5 ostiri“, e o super-productie Peter Jackson& company.
Spune-ti parerea!
Articol scris de :mit dan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu