sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Simona Halep primul turneu castigat al anului!

SIMONA HALEP a câștigat FINALA de la Shenzen.
 A câştigat turneul de la Shenzhen, China, după ce a învins-o pe Timea Bacsinszky în două seturi, scor 6-2, 6-2.
Simona Halep a castigat al 9-lea trofeu din cariera, la Shenzhen.
După ce a cîştigat acest turneu, Simona Halep va merge în Australia, unde va juca la turneul de la Sydney, care începe pe 11 ianuarie, iar din 19 ianuarie va participa la Australian Open.
Turneul de la Shenzhen este din categoria WTA International, finalista urmand a primi 180 de puncte WTA si 55.323 de dolari, iar castigatoarea 280 de puncte WTA si 111.163 de dolari, potrivit Mediafax.
Îmi doresc să prestez un joc solid la Australian Open, dar acum mă gîndesc la turneul de la Sydney.
"A fost un start fantastic pentru mine. Este prima oara cand joc cu adevarat in China. Va multumesc ca ati venit sa ma sprijiniti in aceasta saptamana. A fost foarte bine pentru mine. Iti multumesc Na Li ca ai venit aici. Sper sa repet performanta lui Na Li de la Melbourne si sper sa joc foarte bine la turneul Australiei, dar trebuie sa iau fiecare turneu in parte.", a declarat Simona Halep la finalul meciului.
O victorie logică și meritată !!!
Începând cu Beijing, apoi Singapore și acum Shenzen eu remarc o evoluție a jocului Simonei, cum se spune "she is going for her shots". Are un joc fără rețineri, în forță, dar și mai variat, așa că vedem foarte multe puncte directe câștigate pe forehand și backhand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu